Kerktelefoon en Livestream

Sinds 1 oktober 2020 is het niet meer mogelijk om, door middel van een zogenaamde kerkwebradio, de diensten van onze kerk te volgen. Kerkomroep is gestopt met het faciliteren van analoge inbelverbindingen. Voor iedereen die kerkomroep via internet ontvangt, verandert er niets. Dit blijft als vanouds. Voor degenen die niet over internet beschikken zijn er alternatieven. Wilt u hier meer over weten neem dan gerust contact op met met uw wijkouderling of wijkassistent.

Voor gemeenteleden, die niet meer in staat zijn om de kerkdiensten bij te wonen, bestaat de mogelijkheid om op verschillende manieren de diensten “rechtstreeks” te volgen. Ook  bestaat de mogelijkheid om de diensten in onze kerk “uitgesteld” te beluisteren. Tot 3 à 4 maanden achteraf. Dit kan, door naar de website www.kerkomroep.nl te gaan, en daar onder “zoeken” “Wâlterswâld” in te vullen. U komt dan rechtstreeks op de pagina waar u de diensten van onze kerk kunt beluisteren. Als u dan op het meest rechtse icoontje klikt heeft u direct verbinding en kunt u de dienst “live” volgen (mits er een “live uitzending” is natuurlijk). Of u gaat naar de website van onze kerk, www.gereformeerdekerkdriesumca.frl, en klikt in het bovenste menu op “kerkomroep”.

De kosten voor gebruik van een luisterkastje zijn bekend bij het college van kerkrentmeesters. Via internet zijn er geen extra kosten voor de luisteraar.

Live stream

Volg de kerkdienst live met beeld

Het is vanaf nu ook mogelijk om de kerkdienst van onze kerk live te bekijken, dus met beeld. Dat kan dankzij een nieuw camerasysteem. Op de stream is de gehele kerkdienst te zien en ook wordt de teksten en beelden die in de kerk op beamer te zien zijn, vertoond op de livestream.

Deze livestream is te vinden op YouTube, op het kanaal van Connected Jeugdwerk. Ga daarvoor naar www.youtube.com en typ in de zoekbalk ‘Connected Jeugdwerk’. Dan komt het kanaal meteen boven aan te staan. Als je hier op klikt, vind je ook de livestream. Je kunt je hier ook abonneren op het kanaal.

De livestream is ook te vinden op de website van de kerk.

We zijn nog maar net begonnen met livestreamen en we moeten nog veel leren. Er gaat dus vast wel eens iets mis. Maar alleen van fouten kan men leren 😉. Heb jij of heeft u op- en/of aanmerkingen, dan horen we dat graag.