Tiener- & Kindernevendienst

10-ernevendienst
De 10-ernevendienst is voor de eerste vier klassen van het voortgezet onderwijs. Natuurlijk als je ouder bent en je vindt het leuk, ben je altijd welkom. Ook als er een vriend/vriendin bij je is, mag die altijd meekomen. De 10-ernevendienst wordt één keer per maand in de middagdienst gehouden. Het word altijd twee keer vermeld op de nieuwsbrief en op onze Facebookpagina. We proberen altijd een actueel onderwerp te behandelen.

Nieuw rooster 10-ernevendienst 2018:

28 januari Alie & Klazina
18 februari Ruurdina & Marie-Anne
18 maart Willy & Wietske
29 april Alie & Klazina
27 mei Ruurdina & Marie-Anne
24 juni Willy & Wietske
juli/augustus vakantie
23 september Alie & Klazina
21 oktober Ruurdina & Marie-Anne
18 november Willy & Wietske

December slaan we over vanwege andere drukte.

Kindernevendienst
Op zondagochtend is er kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. We gaan dan in twee groepen (1-4 & 5-8) naar een lokaal achter de kerk voor een eigen “preek”. Hiervoor gebruiken we de methode “vertel het maar”. De kinderen horen een Bijbelverhaal en krijgen er een verwerking bij. De verwerking kan een kleur- of knutselplaat zijn maar ook een spel of kwis. Als de preek in de kerk klaar is komen we met de kinderen weer in de kerk terug en wordt er door de hele gemeente een kinderlied gezongen.

Verder werken we mee in de kerst-gezinsdienst op 26 december.

Wanneer er op zondagmiddag start-, slot- of experimentele diensten zijn is er die ochtend geen kindernevendienst. Ook in de zomervakantie is er geen kindernevendienst.